Autocolantul decupat la cutter plotter a fost, pentru multi ani, materialul-vedeta al productiei publicitare. Usor de folosit si disponibil in multe culori, lucioase sau mate, autocolantul decupat este folosit la orice fel de decoratiuni, de la panouri si semne indicatoare pana la casete luminoase, de la vitrine si magazine pana la personalizarea obiectelor promotionale,  de la inscriptionari de masini si autovehicule mari pana la trenuri sau avioane.

Practic, orice tip de autocolant colorat in masa poate fi decupat la cutter plotter, dupa eliminarea surplusului de autocolant obtinandu-se orice fel de curbe sau forme solide sau doar conturul acestora. Autocolantul pentru masini, pentru pereti si geamuri, autocolantul reflectorizant, autocolantul de sablare, autocolantul transparent sau translucent, toate pot fi decupate la cutter-plotter. In plus, in ultimii ani, o serie de echipamente tip cutter plotter, dotate cu cititor optic, pot decupa si autocolantul tiparit, dupa conturul printului (indiferent ca forma e rotunda sau patrata sau orice alta forma atipica).

Detinem doua astfel de aparate unul cu latimea maxima de decupare de 600 cm si unul cu latimea de 1200 cm, marca Summacut

summacut_smallsummacut-D120R